Glazen keukenachterwanden

 

Royal-Maritiem meet, levert en plaatst glazen achterwanden in keukens. Deze vorm van keuken design is een functionele en moderne manier om uw keukenwand een strak uiterlijk te geven.

Naast het plaatsen van een glazen achterwand in de keuken kan het glas ook elders in huis een mooie plaats krijgen, bijvoorbeeld een spiegel in de bad- en slaapkamer of toilet.

Voor het opmeten en plaatsen van glazen wanden in keukens is nauwkeurigheid een must. De glazen wand voor uw keuken dient zo strak mogelijk geplaatst te worden ( ± 2 mm). Uitsparingen voor bijvoorbeeld hoeken, stopcontacten en keukenrekken zijn tegen meerprijs mogelijk.

In principe kunt u elke glassoort gebruiken voor uw keukenachterwand. De meeste mensen kiezen echter een glassoort met een coating. De uiteindelijke kleurkeuze dient daarbij te worden gemaakt op basis van glasmonsters die wij tijdens het opmeten meenemen of desgewenst opsturen.

Achter het kookgedeelte adviseren wij gehard (security) glas, een RVS achterwand of natuursteen als spatscherm in uw keuken. Deze laatste twee combineren uitstekend in uw keuken met glas.

  • Glas is met zijn schittering mooi om te zien.
  • Glas maakt de keuken visueel ruimer met zijn reflecterende werking.
  • Glas is een originele, moderne én praktische blikvanger.
  • Glas is hygiënisch; zwarte voegranden behoren tot het verleden.
  • Glas is makkelijk schoon te houden.

Indien u interesse heeft kunt u bij ons een offerte opvragen d.m.v. ons offerteformulier. U heeft dan binnen 24 uur antwoord op de vraag wat de prijzen zijn voor uw keuken. U kunt ook telefonisch of per fax een prijs opvragen, zorg dan dat u de globale maten van de gewenste glasplaten bij de hand heeft. Faxen kan ook, bij voorkeur met een schematische tekening. Wij raden echter aan een offerte-aanvraag via het formulier aan te doen, omdat u dan sneller een offerte krijgt. Afhankelijk van de drukte bellen wij dan enkele dagen later terug om de offerte door te geven voor uw glazen keukenwand.

Als u akkoord gaat met de offerte wordt door ons het glas voor uw keuken achterwand tot op de millimeter nauwkeurig opgemeten. Wij nemen dan ook bovenstaande monsters mee waaruit u een keuze kunt maken. Hierna wordt het glas op maat gesneden, rondom poly geslepen, eventueel met hoek- en stopcontact uitsparingen en/of gaten om bijvoorbeeld een lepelrek aan op te hangen.

Het glas wordt zonder schroefgaten met een speciale transparante kit langs de randen aan de muur bevestigd. Dit zorgt tevens voor een waterdichte verlijming.

Zorg dat lampjes en stopcontacten voldoende draad hebben zodat het meten en plaatsen van de glazen achterwand sneller kan verlopen. Een goede afwerking staat bij ons centraal.