Thermisch voorgespannen glas

Enkelvoudige thermisch voorgespannen glas – Royal-Safe

Royal-Safe IGU wordt daar toegepast waar het comfort op prijs wordt gesteld, of waar de buitenruit gelijk met het casco moet komen . Door de juiste configuratie te kiezen kunnen ook hier weer veel eigenschappen uit een ruit worden gehaald, zoals zonwerend, warmte werend, of UV werend etc. De wens van de opdrachtgever wordt hier door zo goed mogelijk gerespecteerd. Binnen Royal-Safe wordt altijd gekozen voor de warm-edge spacer, hierdoor is geen reflectie van het kader aanwezig, waardoor de maximaal esthetische waarde wordt verkregen, maar ook een zo klein mogelijke warmte geleiding waardoor en geen condensatie ontstaat. Als duurzaamheid belangrijk is, is de Royal-Safe IGU de beste keuze. De seal van de IG unit, is van dezelfde samenstelling als de structurele en afwerk seal. Dus maximaal compatible en maximale duurzaamheid gegarandeerd. Ook voor model ruiten is deze toepassing de beste, omdat er de druk altijd gelijkmatig over de rand wordt verdeeld.

Thermisch voorgespannen isolatieglas – Royal-Safe IGU

Een isolatie glas van 2 thermisch voorgespannen glasbladen of met gelamineerde ruiten en met een spouw en vulling naar wens. Royal-Safe IGU wordt daar toegepast waar het comfort op prijs wordt gesteld, of waar de buitenruit gelijk met het casco moet komen . Door de juiste configuratie te kiezen kunnen ook hier weer veel eigenschappen uit een ruit worden gehaald, zoals zonwerend, warmte werend, of UV werend etc. De wens van de opdrachtgever wordt hier door zo goed mogelijk gerespecteerd. Binnen Royal-Safe wordt altijd gekozen voor de warm-edge spacer, hierdoor is geen reflectie van het kader aanwezig, waardoor de maximaal esthetische waarde wordt verkregen, maar ook een zo klein mogelijke warmte geleiding waardoor en geen condensatie ontstaat. Als duurzaamheid belangrijk is, is de Royal-Safe IGU de beste keuze. De seal van de IG unit, is van dezelfde samenstelling als de structurele en afwerk seal. Dus maximaal compatible en maximale duurzaamheid gegarandeerd. Ook voor model ruiten is deze toepassing de beste, omdat er de druk altijd gelijkmatig over de rand wordt verdeeld

2 bladen thermisch voorgespannen glas met laminaat  –  Royal-Safe lami

2 bladen thermisch voorgespannen glas met een laminaat van pvb/ eva/ of centry folie. Er zijn vele soorten laminaten beschikbaar, of het nu gaat om de dynamische strekte, de kogelwerendheid, de geluidswerendheid , licht doorlatendheid of andere wensen, door de juiste interlayer te kiezen, met de goede glas combinatie is het resultaat optimaal. SentryGlas is de ideale interlayer voor gelaagd “low-iron” glas. In verhouding tot andere interlayers is deze hoog transparant en enorm sterk waardoor gewicht gespaart kan worden. Deze kent geen waterabsorptie en verkleurt niet. Maar ook alternatieven zijn bruikbaar zoals PVB / EVA /TPU.