Innovatie

Doordat Royal-Maritiem een Europese producent is, die met uitsluitend hoogwaardige Europese basis materialen werkt en daardoor dus in nauw contact staat met de producenten van deze materialen worden ook de nieuwste materialen en technieken snel gedeeld en geïntegreerd in de producten en processen. Zo hebben wij altijd de meest correcte en actuele informatie tot onze beschikking.

 

Advies op maat

De juiste keuzes is misschien wel het belangrijkste onderdeel in de keten, iedere keuze heeft een resultaat tot gevolg, om uiteindelijk het beste resultaat te verkrijgen dient de wens en de mogelijkheden in overeenstemming te worden gebracht. Doordat er een breed netwerk en ruime kennis aanwezig is binnen het Royal-Maritiem team kunnen gefundeerde keuzes tot het beste resultaat leiden.

 

Uitvoering

De uitvoering  wordt bepaald door voorbereiding, kennis, productie methodes en wensen vooraf goed in kaart te brengen. Hierdoor is het mogelijk de doorloopt tijd en samenwerking tot een maximum hoogte uit te voeren. Dit komt zowel de efficiëntie als ook het rendement van een ieder  ten goede

 

3D inmeten

Bij aanvang is de eerste stap de beglazings paketten te digitaliseren om zo teneinde het ultra moderne machine park de uiteindelijke glas volumes te realiseren. Royal-Maritiem begin met total station de 3D inmeting uit te voeren. Deze punten wolk wordt vervolgens door de werk voorbereiding omgezet in werkbare files voor de productie voor zowel snij en slijp files als ook voor eventuele buigmallen als het glas een afwijkende geometrie ten opzichte van een vlak glas volume is.

 

Productie

In de fabriek in IJsselmuiden onder de rook van Zwolle, aan de IJssel worden alle processen uitgevoerd om een volwaardig glas pakket wat aan de eisen en standaarden voldoet te realiseren. Deze ultra moderne fabriek kan in nagenoeg alle uitdagingen voorzien van zowel vlakke als gebogen glas volumes. Met ons bekwame team van ca 30 mensen zijn we instaat om van een klein schip van ca. 20 meter tot een mega jacht van 100meter plus de juiste beglazing te produceren en pasklaar voor montage op het juiste moment op de werf te aan te leveren.

 

Montage

Montage is een belangrijk onderdeel van het optische eind resultaat, met name de uitlijning is bepalend voor mooie en strakke weather seal lijnen.

De verlijming op het casco is een ander belangrijk onderdeel. De kwalitit van de verlijming staat met vakmanschap. De monteurs van Royal-Maritiem zijn certified European Adhesive Bonders en beschikken over de kennis en vaardigheid die nodig is om het beste eind resultaat te behalen. Royal-Maritiem zal vooraf gaand altijd het project van een lijmadvies voorzien, waarbij in de uitvoering temperatuur luchtvochtigheid en batch nummers worden geregistreerd.